DanTaet WLP sikringssystemer med ultralydsmålere

DanTaet WLP læksikringer for erhverv og industri kan nu bestilles til anvendelse med burst-impulsgivende ultralydsflowmålere af de førende fabrikater Kamstrup Ultraflow 65S og 54 med impulstransmitter, Landis+Gyr 2WR5 med pulsmodul (hurtige impulser) og Brunata Skovgaard Sonoflo Sono 2500 CT.
Hermed efterkommer DanTaet a/s et udbredt ønske hos forsyningsselskaber i ind- og udland.

WLP computeren håndterer burst med impulsfrekvens indtil 400 Hz, og bevarer systemets hidtidige funktionalitet i henseende til såvel læksikring og måleværdier som energiberegning (WLP-2 opt. E).

WLP computeren tilsluttes ultralydsmålere via en specifik forsats, hvorfor målertype skal oplyses ved bestilling af WLP systemer til anvendelse med bestående målere.

Herudover foretages konfiguration af WLP systemet til de respektive målere af DanTaet i forbindelse med anlæggets indkøring.

Dette tiltag baner vejen for en kommende serie af læksikringssystemer til lukkede rørinstallationer i erhverv og industri, egnet til indsats hvor renheden af køle/varme mediet ikke er den bedste, eller hvor anvendelsen af mekaniske målere af andre grunde er uønsket.

 

Har De spørgsmål i denne anledning, eller ønsker De at anvende andre fabrikater ultralydsmålere med DanTaet WLP systemerne er De velkommen til at rette henvendelse til os.