Om DanTaet Website

Indholdet af dette website er overvejende XHTML1.0 (HTML4.01 samt CSS2). Indholdet validerer med w3c.org's værktøjer. JavaScript benyttes så lidt som muligt; flash o.l. slet ikke. Af hensyn til modemopkoblede brugere er grafik holdt på et moderat plan. Dette website bør virke responsivt på enhver platform. Valid XHTML 1.0!
spacer
Dette website udnytter ikke browser-specifikke egenskaber, og bør kunne ses i enhver browser.
Alle off-site links åbner et nyt browservindue (eller en ny tab).
Viewable in any browser
spacer
Dokumenter til download er udført i Adobe Portable Document Format (pdf) til Adobe Reader 5 eller nyere. get acrobat reader
spacer
Streaming media findes på dette website i form af Windows Media Video og Quick Time filer. De relevante afspillere kan muligvis i nogen grad integreres i visse browsere, men fungerer i hvert fald som standalone multimedia applikationer.
Visse browsere kan have problemer med at kende nyere MIME typer, hvilket kan forårsage at de forsøger at åbne mediefilen i browservinduet. Mediefilen kan da i stedet gemmes lokalt f.eks. [Windows/i86] på skrivebordet ved at højreklikke på det aktuelle link. Efter download kan filen åbnes med den relevante afspiller.
get windows media player
get quicktime player
spacer
En browser, der overholder vedtagne web-standarder, og som eksisterer i udgaver til en mangfoldighed af platforme kan findes gennem linket til højre.
Get Firefox!
En tidssvarende og kompetent mailklient kan findes her. Get Thunderbird
spacer
Kontakt webmaster